16. Bodybarre torsdag, åpent nivå

Nyhet!

16. Bodybarre torsdag, åpent nivå

Torsdag kl. 20:15 - 21:30

Pedagog: Camilla Marie Lønøy Olsen

Pris: kr 1990,-, Drop In kr 170,-

Søskenrabatt 10%

Bodybarre er et helt nytt kurs på timeplanen. Dette kurset er et åpent nivå. Det er et unikt tilbud til deg som ønsker å styrke kroppen og få en god holdning. Det kreves ingen forkunnskaper. Her blir det øvelser ved barren, i senter, og sittende/liggende på gulvet.  

Det er fokus på styrketrening, puls, balanse, og toning av kroppen. Timen avsluttes med avspenning og uttøyning.  Klassen passer for aldersgruppene ungdom og voksen
 

Ordensregler:

Det forventes at elevene og foreldrene som er med kommer til undervisningen på riktig tidspunkt (helst FØR tiden enn ETTER tiden). Skulle du være forsinket, husk å ikke forstyrre undervisningen og komme inn i dansesalen på en rolig måte. Husk toalettbesøk før undervisningen begynner.

Snop / tyggis IKKE tillatt - Foreldrene skal IKKE sitte i dansesalen under undervisningen

Det forventes gjensidig RESPEKT mellom medelever og mellom elever og instruktør.

ALLE elever, små og store, skal vise konsentrasjon, utvikle kroppsbevissthet.

 

Kleskode:

Myke sko , svart sokker. Håret skal være bort fra ansiktet, i en hårtopp. Dersom håret er for kort kan man ha det i musehaler, bruke hårklemmer for å få det unna ansiktet.

Smykker, ringet o.l tar av før klassen begynner.

Danseutstyr: Skolen samarbeider med "The Dancing Point" som har alt innen dans og treningstøy. Elevene får et spesielt startpakketilbud og 10% rabatt på vanlige varer.

Adresse : Kjellersmauet 1, 5011 Bergen

Telefonnummer :  907 86 398