14. Jazz 3 + 4, ungdom og voksne

14. Jazz 3+4, ungdom og voksne

Fredag kl. 17:45 - 19:00

Pedagog:Camilla Marie Lønøy Olsen 

Pris: kr 2650,-

Søskenrabatt 10%

Denne timen er for de som er på et litt øvet nivå.

Timen vil bestå av ulike jazzstiler og uttrykk.  Alt fra lyrisk dans, tradisjonell jazz, musikal, afro og mer. Det blir teknikktrening, øvelser i senter, over gulvet og koreografi.

Her skal det tas i bruk dynamikk, musikalitet, koordinasjon, styrke, bevegelighet. Det er en energirik time med mye variert musikk og fokus på formidling.  

Ordensregler:

Det forventes at elevene og foreldrene som er med kommer til undervisningen på riktig tidspunkt (helst FØR tiden enn ETTER tiden). Skulle du være forsinket, husk å ikke forstyrre undervisningen og komme inn i dansesalen på en rolig måte. Husk toalettbesøk før undervisningen begynner.

Snop / tyggis IKKE tillatt - Foreldrene skal IKKE sitte i dansesalen under undervisningen

Det forventes gjensidig RESPEKT mellom medelever og mellom elever og instruktør.

ALLE elever, små og store, skal vise konsentrasjon, utvikle kroppsbevissthet.

 

Kleskode:

Myke sko , svart sokker. Håret skal være bort fra ansiktet, i en hårtopp. Dersom håret er for kort kan man ha det i musehaler, bruke hårklemmer for å få det unna ansiktet. Smykker, ringet o.l tar av før klassen begynner.

Danseutstyr: Skolen samarbeider med "The Dancing Point" som har alt innen dans og treningstøy. Elevene får et spesielt startpakketilbud og 10% rabatt på vanlige varer.

Adresse : Kjellersmauet 1, 5011 Bergen

Telefonnummer :  907 86 39